luni, 15 septembrie 2008

BYRON pentru prima data MTV UNPLUGGED in Romania :: (Palatul Copiilor - 10 octombrie 2008)

Indiscutabil unul dintre cele mai bune produse muzicale ale ultimilor ani, atat prin expresia tehnica, dar mai ales prin valoarea compozitiilor, trupa Byron va sustine un concert MTV Unplugged de exceptie, denumit Acoustic Drama, care va avea loc in data de 10 Octombrie 2008 la Palatul Copiilor, Sala Mare, cu incepere de la orele 20.00, avand ca invitati speciali pe Alexandru Andries si Paula Seling. Evenimentul este oferit de KOMPAS EVENTS, organizatorul concertelor De/Vision, Alphaville, Demis Roussous si Ace of Base.

Trupa Byron poarta numele celui care este cunoscut in lumea muzicala romaneasca drept Dan Byron. Fost vocalist si flautist in trupele Kumm si Urma, Dan canta acum intr-o noua formula alcatuita din Cristi Matesan (tobe), Six Fingers (clape, chitara si voce), Costin Oprea (chitara) si Gergely Szabolcs (bass). Trupa Byron pregateste un turneu ce va cuprinde minim 4 orase cu un nou material live in varianta unplugged pe DVD.

Pentru a crea un spectacol care va pastra traditia concertelor unplugged, pianul, contrabasul, chitarile acustice si tobele, acompaniate de viori, viola si violoncel vor crea atmosfera propice unui concert inedit cu un sound aparte.Byron va deveni cu siguranta, in scurta vreme, trupa de inima a iubitorilor de muzica buna si rasfatata prestatiilor live.

Aproape imposibil de incadrat, muzica Byron curge pur si simplu, ca un torent aural care te incalzeste si te face sa-ti pui intrebari in aceeasi masura. Pretul unui bilet va fi de 45 RON, intrare generala. Biletele se pun in vanzare pe 16 Septembrie 2008

Niciun comentariu: