luni, 15 septembrie 2008

S-a finalizat componenta grupurilor pentru Megastar 3


Vineri s-a finalizat si ultima etapa de preselectii pentru Megastar 3. Concurentii au venit la studioul Crinei Mardare pentru aflarea verdictului. Virgil Iantu, profesoara de canto si echipa de productie ii asteptau sa le comunice decizia finala. Cel mai sever membru al juriului a comentat prestatia fiecarui concurent, iar acolo unde a fost cazul a critica, dar a si laudat evolutia participantilor. Virgil nu a ezitat sa le dea si sfaturi si chiar sa-i incurazeze.


Cristina Bondoc, finalista in Megastar 1, Paula Ghiviriga, semifinalista in Megastar 1, Oana Brutaru si Bogdan Olaru, au fost primii care au dat ochii cu juratii. Au urmat fostele finaliste Megastar 2, Daria si Cristina, si colegul lor de trupa Nicolae Stoican, zis si Nick. Alexandra Tudorut, Lorena Craia, Aida Balaceanu si Brigitta Balogh,cele patru fete din Oradea, au tinut si ele piept comentariilor lui Virgil, dar au ramas in formula initiala.


Grupul format din fostii finalisti ai editiilor 1 si 2, Claudiu Mirea si Mihai Popistasu, si nou venitul in echipa Megastar, Amir Arafat, a fost urmatorul care s-a prezentat in fata juriului.


In opinia juriului, grupul format din Laura Rosca, fosta finalista la Megastar 1, Ioana Sihota, zisa si Jo, membra a grupului backing vocals la Megastar 2, si Raluca Nistor, castigatoare premiului 2 la festivalul Mamaia din acest an, promite cel mai mult. In cazul grupului format din Elena Munteanu, Mara Vlad, finalista in Megastar 1, si Elena Postolea, semifinalista in Megastar 2, lucrurile nu sunt tocmai roz. Chiar daca Virgil i-a adus cateva critici, Marei i s-a mai dat o ultima sansa, drept pentru care a ramas in concurs. Primul eliminat a fost Marius, coleg, pana vineri, cu cei trei banateni Razvan Stef, Dan Grasu si Alexandru Mica. Singurul grup format din cinci concurente, avandu-le in componenta pe fostele finaliste Megastar 1, Deea si Brigitta, pe Loredana Cavasdan, alintata Broscutza, si pe Mihaela Strocan si Laura Cristina a suferit modificari. Pentru ca nu a reusit sa se integreze, Laura Cristina a fost eliminata.


Si daca emotiile preselectiilor au trecut, grupurile fiind finalizate, greul abia acum incepe pentru cei 27 de concurenti ramasi in competitia Megastar. In timpul care a mai ramas, pana la prima editie a show-ului, ei trebuie sa munceasca foarte mult.


Care va fi evolutia celor opt grupuri vocale, veti vedea urmarind Megastar 3, din octombrie, numai la Prima TV.


Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, care mai detine in Romania postul de televiziune Kiss TV, precum si radiourile Kiss FM, Magic FM si One FM.

Niciun comentariu: