luni, 15 septembrie 2008

M.N.M Sound Machine, invitate maine la Neata cu Razvan si Dani

Cele trei DJ-ite ale agentiei FWD, Mara, Narcissa si Margo s-au reunit sub denumirea M.N.M. Sound Machine si vor participa marti, 16 septembrie 2008 la emisiunea de divertisment "Neata cu Razvan si Dani" de pe postul TV Antena 1.

Ele vor mixa in formula "M.N.M. Sound Machine" sambata 20 septembrie la clubul Viva din Galati.

MARA - a fost inebunita de mic copil dupa muzica si danseaza pana la epuizare pe orice sunet muzical. Mai tarziu, din nevoia de miscare, inevitabil ajunge in club. Aici vede pentru prima data un dj si este foarte atrasa de locul care se numeste pupitru. Intalnirea cu muzica electronica are loc odata cu auditia albumului Violator - Depeche Mode. Din acel moment devine fan al trupei si al stilului muzical, neratand, binenteles mult mai tarziu concertul de la Bucuresti. In anul 2000 devine client fidel al clubului Space din Bucuresti. Aici a avut ocazia sa asculte seturile unora dintre cei mai buni dj ai lumii. Este foarte impresionata de ceea ce se intampla la platane si se hotaraste sa-si incerce talentul. Fiind incurajata de prietenul ei, Alin, unul dintre rezidentii clubului Space (la vremea aceea), incepe sa-si cumpere muzica si sa mixeza. Astfel s-a pregatit de primul rezidentiat, in anul 2002 in club Oxigen din Ploiesti. Tot atunci a avut loc si prima aparitie la postul MTV Romania, devenind cunoscuta pe scena clubbing din Romania.Au urmat petreceri dupa petreceri, mixand in multe cluburi din tara si din Bucuresti. A avut deosebita placere de a face warm up pentru DJ Snoopy din Ungaria in club Xenon - Bucuresti, si a mixat alaturi de dj romani foarte cunoscuti.Succesul ei se datoreaza in mare parte lui VJ Zara - MTV Romania, acesta oferindu-i ocazia de a sustine multe dintre petrecerile organizate de catre emisiunea Club Zone. Ii place foarte mult sa mixeze pe vinyl-uri pentru ca au un sound aparte, chiar daca sunt foarte grele. Stilul muzical este foarte complex, tinand cont de toate subramurile muzicii electronice, astfel ca seturile ei difera de la un party la altul. Ii place fosrte mult sa fie dj de main. A sustinut totodata si multe afterpartyuri, dar a descoperit si marea placere de a pune muzica pe plaje de la rasaritul soarelui pana la apus.

NARCISSA - este atrasa de muzica electronica inca inainte de 2000. Primul contact cu echipamentul de DJ l-a avut in anul 2003 in clubul Life din Ploiesti. La inceput a fost curiozitatea, dupa care dorinta de a incanta publicuri, asa ca incet-incet invata sa mixeze si acumuleaza repede experienta.Intr-un timp foarte scurt reuseste sa se impuna pe plan local si devine rezidenta in club Escape din Ploiesti.In vara lui 2006, aflandu-se in vizita in Spania, le starneste curiozitatea celor din Valencia, si accepta repede un back to back cu rezidentul din "La Indiana". Mai apoi este invitata speciala in clubul "Buddha del Sol". Se intoarce in tara pentru a fi rezidenta in club Futuro din Ploiesti unde a avut deosebita placere de a mixa alaturi de Marika si Ali Nasser.Evenimentele si invitatiile se tin scai de Narcissa, ea fiind chemata in clubul New Heaven din Ploiesti, la un warm-up pentru Jay Bliss in club Exes, tot din Ploiesti, la Chill out party-urile din Exclusiv Cafe, si continua cu warm-up-urile pentru Nakadia si Hybrid, in Studio Martin din Bucuresti, Andrew Grant, Gaetano Parisio, Umek, Scarlett Etienne. Urmeaza o serie de after-hours-uri in club Privilege, tot din Ploiesti, unde mixeaza alaturi de Dj Kool. Sunetele abstracte si eclectice o definesc, avand un sound minimal-tech.

MARGO - s-a nascut in Bucuresti acum 22 de ani. Este o DJ-ita foarte tanara si cu foarte mult talent. A inceput cu dorinta de a studia pianul la 5 ani si a continuat mai tarziu ca eleva a Liceului de Muzica "George Enescu", sectia pian principal. Continuand sa acumuleze cunostiinte din domeniul muzicii clasice, inevitabil a intervenit, mai intai, curiozitatea si apoi pasiunea pentru muzica electronica.Dupa o documentare ampla prin cluburile bucurestene si din tara a hotarat sa se apuce serios de treaba. Pentru ca si-a dorit sa fie un Dj cu "acte in regula", a inceput cu notiunile elementare in cadru unei scoli de dj, la foarte scurt timp obtine o residenta la Amnesia Mamaia. In paralel s-a facut remarcata pe latura tech mixand aproape zilnic in timpul verii pe plaja la Cafe del Mar in Mamaia, si chiar starnind curiozitatea unor dj straini ca David Oliver din Austria si Outwork, cu care a facut si back2back. A urmat Gossip Mamaia, Mojito Beach, Cotton Club din Constanta, Spider, si in toamna lui 2007 o scurta rezidenta la Gossip Bucuresti, dupa care a inceput colaborarea cu Forward Agency. Urmeaza giguri in cluburile bucurestene Kado, Nagual, Gossip, Studio Martin, si petreceri de afterhours organizate de Nights.Ro si LoveEvents, warm-up-uri pentru Optick, Adrian Eftimie, Marika, Rosario Internullo, Pagal.Datorita prestatiei tot mai apreciate a fost invitata sa mixeze in deja celebra emisiune a lui DJ Optick, Next Level, OneGuest la ONE FM, BPM Sensation Live la Radio PRO B etc. Pentru viitorul apropiat si-a propus sa mixeze numai pe vinil si bineinteles urmeaza concretizarea productiilor muzicale proprii.Dupa propria caracterizare, evita sa mixeze muzica "draguta, care suna bine si transmite ceva, acolo", preferand accente minimaliste cat mai dinamice "pe genul rupeti baschetii", predominant DirtyTech, Minitech/Techno.

Niciun comentariu: