marți, 16 septembrie 2008

Sotia deputatului Nati Meir jefuita de portofel intr-unul dintre supermagazinele Billa

Dupa achitarea cumparaturilor facute intr-unul dintre supermagazinele Billa, sotia deputatului Nati Meir, a constatat lipsa portofelului, in care se afla suma de 350 RON si doua carduri bancare BCR si BRD. La nici jumatate de ora, incercand sa blocheze cardurile, i se comunica de la BRD ca deja i-au fost scoase toate disponibilitatile de pe card de la bancomatul filialei BRD - Tei.

In legatura cu cele intamplate deputatul Nati Meir a declarat: "Avand in vedere ca exista inregistrari atat la BRD cat si la supermagazinul Billa, suntem increzatori ca Sectia 6 Politie va descoperi destul de rapid faptuitorii acestui act. Din fericire suma retrasa de pe card nu era mare, doar 7 milioane lei."

Tragem un semnal de alarma pentru toti cei care aleg sa faca cumparaturi la unul dintre aceste supermagazine, avand informatia ca nu este un caz izolat, informatie confirmata de unul dintre angajatii sectiei 6 Politie.

Facem public acest incident, tocmai pentru a sublinia paradoxul situatiei, deputatul Nati Meir cel care de patru ani se lupta pentru drepturile detinutilor, a devenit el insusi victima a celor certati cu legea.

Niciun comentariu: