joi, 18 septembrie 2008

Daria, Cristina si Nick, la un pas de a fi eliminati

Fostele finaliste de la Megastar 2, Cristina si Daria, impreuna cu noul lor coleg, Nick, nu au facut o impresie prea buna juriului. Virgil Iantu nu a fost deloc incantat de prestatia lor, drept pentru care criticile nu au intarziat sa apara, cei trei fiind foarte aproape de eliminare.

"Foarte faina trupa! Daca ma intrebati pe mine, voi doua (n.r. Daria si Cristina) ar trebui sa mergeti acasa. Daca as intreba-o si pe Crina, cred ca ar fi de acord cu mine. Cu urechea muzicala aveti mari probleme, asa ca trebuie sa lucrati foarte mult." a rezumat Virgil in cateva cuvinte evolutia grupului.

Desi este de parere ca are atitudine atunci cand canta singura, Virgil i-a spus Dariei ca prestatia sa pe voci lasa de dorit. De aici si concluzia juratului, conform careia, la nivelul la care se prezinta, ar fi mai potrivita pentru playback.

Criticile aduse au facut-o pe Daria sa planga, dar crede ca Virgil a reactionat astfel pentru a o determina sa munceasca si mai mult. Ea este constienta ca mai are multe de invatat, asa ca va da tot ce are mai bun, pentru a nu dezamagi.

In ceea ce-l priveste pe Nick, nici el nu a scapata nemustruluit. Mai mult, datorita miscarii sale scenice, el a fost asemanat cu "Ursuletul Danut".

Niciun comentariu: